Op mijn LinkedIn profiel vindt u mijn uitgebreide portfolio: ************/in/willemijn-ter-brugge

Een deadline is voor mij een deadline, ik lever altijd op tijd. Ik stem goed af tijdens de opdracht en houd van kwaliteit. Mijn kracht ligt in het kunnen verwerken van een hele hoop informatie (of het nou in cijfers is of in tekst) en deze om te kunnen zetten naar een format dat de doelgroep aanspreekt. Zodat je als ondernemer online kunt laten zien wie je bent, als spreek je de mensen in persoon. Ik heb een passie voor schrijven, zowel wetenschappelijk als commercieel voor (online) marketing of publicaties (boeken/tijdschriften). Een opdracht is voor mij pas afgerond wanneer er waarde aan het project is toegevoegd. Opdrachtgevers omschrijven mij als de beschermengel van hun project: betrouwbaar, kritisch, analytisch, creatief en invoelend. Zo zorg ik voor een mooi en verrassend origineel eindresultaat. Mijn brede kennis, opgedaan in studie, banen en levenservaring maakt mij een allround sparringpartner. Ik heb veel ervaring met het werken op afstand.

Ik zie mezelf als een verantwoordelijk, sensitief en creatief persoon. Ik heb een passie voor innoveren, organiseren en vormgeven. Mijn ideeën zijn modern en onconventioneel. Geef mij de vrijheid dingen op mijn manier te doen en dan open ik door mijn interesse, enthousiasme en ambitie deuren die voor anderen gesloten blijven. Ik word vaak omschreven als sociaal en hulpvaardig.

Ik vind het belangrijk achter de normen en waarden van het bedrijf waar ik voor werk te kunnen staan. Dat er gewerkt wordt vanuit een passie, met respect en liefde voor het vak.

Skills:
Allround MKB specialist/strategisch partner. Management ondersteuning. Extra hoofd en handen. Virtueel assistent. Pakkende teksten schrijven, Coaching, Management advies, Bedrijfsprocessen, Marketing, Wetenschappelijke teksten, Boeken schrijven, Scriptie, Financiele administratie, Ondernemingsplan
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play