Ik ben William *********. Ik ben een freelance full stack developer. Mijn passie ligt al vanaf kleins af aan bij computers en gadgets. De laatste jaren ben ik erg geïnteresseerd in smartphones. Het was een droom voor mij om zelf een app te maken. Daarom ben ik begonnen met programmeren.
Door enthousiaste geluiden in mijn netwerk heb ik besloten van mijn hobby mijn werk te maken. Ik heb hiervoor in de zorg gewerkt, dus ik ben een sociaal en communicatief persoon. Ik ben ook een perfectionist dus streef altijd naar de hoogste kwaliteit als ik een website of app maak. Daarnaast ben ik flexibel, zowel praktisch als qua geest. Ik kan me goed verplaatsen in uw wens als klant en schakel makkelijk in onvoorziene omstandigheden.

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw website uw bedrijf perfect naar voren brengt, dan sta ik voor u klaar. Ik sta garant voor een professioneel resultaat en een website gemaakt met de hedendaagse technieken. Zo maak ik gebruik van diverse programmeertalen, zoals HTML, CSS en Javascript. Daarnaast gebruik ik de frameworks ReactJS, Redux en NodeJS. Ook zorg ik ervoor dat uw uitingen perfect weergegeven worden op de PC en de mobiele device.

Het programma dat ik gebruik voor het maken van de apps is het framework React Native. Dit is een cross-platform framework van Facebook. Door middel van JavaScript wordt het mogelijk gemaakt om een native ervaring te realiseren. React Native maakt gebruik van een native user interface, waarbij de logica door Javascript geregeld wordt. Grote bedrijven en organisaties zoals Facebook, Instagram, AirBnB en Tesla gebruiken dit framework.

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play