Na mijn HBO studie Vrijetijdsmanagement en WO studie Beleid, Communicatie en Organisatie binnen de Sociale Culturele Wetenschappen, ben ik gestart in de financiële dienstverlening.
In de loop der jaren heb ik bij verschillende opdrachtgevers gewerkt in zowel inhoudelijke als leidinggevende functies, zoals pensioenspecialist, teamleider, projectleider, procesmanager en business analist. Ik heb vanuit de inhoud ook commerciële trajecten begeleid. Ik zie mijzelf als een sterke allrounder.

Ik ben ervan overtuigd dat in alles wat men doet en wat men verder brengt, opbrengst(en) zit(ten). De ‘opbrengst’ zit niet alleen in de geldelijke beloning of waardering vanuit de organisatie, maar ook juist in de persoonlijke groei die ervoor benodigd is. ‘Veropbrengst’ jezelf is mijn motto!

Ik ben een verbinder, netwerker en het glas is bij mij altijd halfvol. Ik ben een volhouder die zijn doelen wil bereiken, rechtsom of linksom. Ik ben gevoelig voor signalen en ik wil knelpunten altijd kunnen oplossen, ik zie altijd mogelijkheden. Door het werken in verander- en implementatieprojecten ben ik gewend om vanuit een niet structuur procesmatig toe te werken naar structuur.

Wat onderscheidt mij als interimer?
Zet mij op een verandertraject, laat mij een team opbouwen of een systeem implementeren of processen vernieuwen.
Ik voer niet alleen de opdracht uit door het resultaat te behalen. Ik breng tegelijkertijd een interactie in gang om de mensen van de opdrachtgever mee te nemen in het resultaat dan wel uiteindelijk zelf het resultaat te laten behalen. Zelfredzaam maken staat bij mij hoog in het vaandel. Dit betekent dat de huidige investering in mijn diensten toekomstbestendig wordt!

Nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen? Bel mij op **********.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play