Wim ******
Hoge Rijndijk 75
2382 AC Zoeterwoude

Goedemiddag mevrouw/heer,
Als projectleider heb ik de passie ervaren om de touwtjes in handen te houden om het project naar tevredenheid op te leveren. Ik heb veel ervaring opgedaan in onderhoud, renovatie en beheer van woonlocaties.
Door mijn ervaringen van de afgelopen jaren ben ik in het bezit gekomen van de kwaliteiten die nodig zijn om als manager te werken. Werken met uniforme administratieve gegevens en duidelijke afspraken navolgen die gemaakt zijn met opdrachtgever is mij niet onbekend. Werken bij een waterschap is een baan die mijn interesse heeft. Het zuiveren van water is tenslotte een basisbehoefte voor onze burgers. Door de veelzijdigheid van werkzaamheden, samenwerking en communicatie tussen partijen is dit een werkgever die in mijn ogen blijvend uitdaagt.

Technisch inzicht heb ik als projectleider veel gebruik van kunnen maken. Ik heb het talent om als sparringpartner tussen opdrachtgever, lijn en project plaats te nemen. Ik bezit over de juiste sociale vaardigheden, namelijk: leiding geven coachen, resultaatgericht, samenwerken, stimuleren, inspireren, verbanden leggen en analyseren. Dit zijn competenties die ik beheers en op de juiste manier weet te implementeren.

Mijn skills zou ik graag met u in een gesprek toelichten. Mijn doel is om in loondienst aan het werk te gaan en na een proefperiode de mogelijkheid te hebben om dit om zetten naar een vaste baan. In afwachting van uw uitnodiging,

Wim ******
Bijlage: Curriculum Vitae
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play