Wim is een zeer gedreven en ervaren Testprofessional bij wie kwaliteit hoog in het vaandel staat. Hij is positief/kritisch en pragmatisch van geest en vindt het leuk om in een team te werken. Zijn persoonlijke doel in een project is functionaliteit in productie te kunnen nemen waar de gebruikersorganisatie ook echt baat bij heeft. Daardoor is hij een goede sparringpartner voor o.a. collega testers, materiedeskundige gebruikers, functioneel ontwerpers, bouwers en (project)managers. Hij zoekt met hen de dialoog om te verifiëren of de juiste functionaliteit wordt gerealiseerd.

Wim streeft altijd naar het hoogst haalbare resultaat binnen een gegeven tijd en context. Kwaliteit houdt voor hem niet op bij alleen maar testen. Als het nodig is voor het juiste (project)resultaat, is Wim ook in staat om (proactief) taken zoals het boven water krijgen van requirements of het ondersteunen van ontwikkelaars en functioneel ontwerpers op te pakken.

Wim heeft een ruime range aan ervaring qua opdrachtgevers, branches waarin deze actief zijn en (test)rollen die hij vervuld heeft. Hij heeft ook ruime kennis van verschillende projectmethodieken als waterval en Scrum/agile en houdt zijn kennis op peil door opleiding en bezoeken van testevenementen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play