WIM design staat voor een hoge mate van creativiteit, enthousiasme, servicegerichtheid, directe en transparante communicatie en een brede interesse in klant én product. Door goed te luisteren, verder te kijken dan de opdracht en het vervolgens goed doordacht ontwikkelen en realiseren van verrassende en effectieve oplossingen zijn wij in de afgelopen 30 jaar vertrouwenspartner geworden voor kleine en grote, nationale en internationale bedrijven en instellingen.

WIM design is sterk in het ontwikkelen en vertalen van heldere, complete en sterke concepten in creatieve, eenvoudige en functionele vormgeving, zowel grafisch als ruimtelijk. Van logo tot advertentie, van brochure tot website en van stand tot kantoorinrichting. Wij focussen op de essentie en laten weg hetgeen niet van belang is. Om ‘ruis’ te voorkomen en consistente en consequente processen te garanderen worden alle werkzaamheden door een klein team van specialisten uitgevoerd.

WIM design heeft ook in al die jaren veel technische- en materiaalkennis vergaard bij de uitvoering en productie van zowel grafische, digitale als ruimtelijke ontwerpen. Van klein en inventief tot groot en complex. Onontbeerlijk om te komen tot een goed product en belangrijk genoeg om op de juiste wijze te kunnen adviseren. Daarnaast werken wij met de meest recente hard- en software van onder andere Apple en Adobe, waardoor interne processen eenvoudig op elkaar maar ook op die van leveranciers aansluiten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play