Wolter is een zeer ervaren en communicatief sterke ICT Infrastructuur en Informatie Architect. Wolter heeft veel ervaring op een breed technisch vlak maar daarbij ook een goed organisatorisch inzicht. Hij heeft een flexibele en innovatieve instelling voor elk project dat hij begeleid. In de 25 jaar dat hij werkzaam is in de ICT heeft Wolter zich vanuit de techniek ontwikkeld naar architect. Hij heeft een brede kennis van de hedendaagse Informatie Infrastructuur en weet hiermee de wensen van de Business te vertalen naar een innovatief ontwerp. Hij heeft in zowel binnen- als buitenland de architectuur, bouw en overdracht van complexe systemen tot en met volledige datacenters uitgevoerd, vele projecten begeleid en diverse teams aangestuurd.
Wolter heeft een uitgebreide kennis op het gebied van storage/archiveringsoplossingen, data en spraak (converged) netwerken, virtualisatie technologieën en Business Continuity oplossingen
Wolter is een teamspeler, klant gericht, betrouwbaar en heeft een groot doorzettingsvermogen. Wolter beheerd zijn projecten met oog voor de bedrijfsdoelstellingen en operationele haalbaarheid.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play