Welkom op mijn profiel. Heb je een nieuw idee en wil je het op een scherm tot leven zien komen? Of zoek je naar goed doordachte software-oplossingen? Misschien kan ik je helpen. Niet alleen kan ik je idee tot leven laten komen, maar ook met je meedenken hoe je het beste eruit kan halen – en je idee misschien zelfs naar een hoger plan tillen.

Mijn naam is Wouter ********. Ik heb een master's degree in Artificial Intelligence. Maar meer nog heb ik een passie voor vernieuwende ideeën en vindingrijke oplossingen. Innovatie en optimalisatie zitten in mijn bloed. Programmeren is mijn manier om nieuwe concepten te ontwikkelen.

Na mijn opleiding ging ik werken voor het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium NLR. Mijn belangrijkste taak was het ontwikkelen van complexe grafische interfaces voor gecertificeerde rekenprogramma's voor vliegtuigontwerp. Daarna verbleef ik een aantal jaar in het buitenland, maar ook toen ben ik mijn passie voor nieuwe concepten niet vergeten. In mijn vrije tijd bleef ik bijvoorbeeld werken aan een aantal nieuwe gameconcepten.

En nu werk ik dus als freelance software engineer, met een bijzondere belangstelling om nieuwe concepten tot leven te brengen. Het liefst werk ik met Java. Andere talen waarmee ik heb gewerkt zijn C++, Matlab, en Python. Degelijk ontwerp van software is belangrijk voor me, evenals het volgen van best practices.

Dus als je op zoek bent naar een ontwikkelaar die met je meedenkt hoe je het beste uit je idee kan halen, laat het me dan weten. Je kan ook mijn website bezoeken op *********.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play