YPE – Uw oplossing voor Business Management Support


Vaak dienen mogelijkheden in de markt, projecten, personeelstekorten zich onverwacht aan en moeten oplossingen op korte termijn worden gevonden. En dan het liefst zonder lange termijn verplichtingen. Herkent u deze situatie? Dan weet ik zeker dat u de rest van deze brief met belangstelling zult lezen.

Laat ik mij eerst even voorstellen:

Mijn naam is Yolanda ********. Ik heb een carrière in het bedrijfsleven achter de rug als ondersteuner van eigenaars, directeuren en topmanagers op organisatorisch en secretarieel gebied. Variërend van grotere tot kleinere bedrijven (nationaal en internationaal) in diverse bedrijfstakken. Deze werkzaamheden heb ik altijd met veel plezier gedaan en heb, op grond van mijn brede ervaring, besloten om de organisatorisch/secretariële ondersteuning op projectbasis aan te bieden aan het bedrijfsleven, overheid en zorginstellingen.

Op projectbasis betekent dat ik maatwerk aanbied met een begrenzing van tijd en kosten. Mijn kwaliteiten bestrijken gebieden als Sales en Marketing, Proces Management, Operations, HR management, secretariële ontwikkeling. Ik ben gewend om, binnen het kader van gemaakte afspraken, zelfstandig te werken met een hoge mate van betrokkenheid. Kortweg; aanpakken en doorzetten!

In een vrijblijvend kennismaking- en intake gesprek worden uw wensen, doelstellingen geïnventariseerd, op grond waarvan ik een tijd- en prijsofferte maak. Service op maat dus. De kosten van mijn inzet zijn afhankelijk van de aard van de opdracht en worden in overleg vastgesteld. Mijn inzet en betrokkenheid zijn uw garantie voor een succesvolle aanpak. Ook als uw project(en) pas op langere termijn kunnen plaatsvinden, wil ik graag met u overleggen over mijn aanbod.

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play