WAAR KAN IK U MEE VAN DIENST ZIJN?
- vertalingen (Braziliaans) Portugees - Nederlands en vice versa.
- vertalingen (Braziliaans) Portugees - Engels en vice versa.
- vertalingen Engels - Nederlands en vice versa.

Wegens mijn locatie in Brazilië kan ik een laag uurtarief van €10,- aanhouden. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de kwaliteit, wat bij mij altijd voorop zal staan.

WIE BEN IK?
Ik ben afgestudeerd in Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie aan de Universiteit Leiden. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in het schrijven van wetenschappelijke artikelen in het Nederlands en Engels. Vervolgens heb ik meer toegankelijke en voor een breder publiek achtergrondartikelen geschreven en vertaald op de redactie van Noticas (online nieuwsplatform Latijns-Amerika, ************).

Tijdens mijn werk als secretaresse bij de Universiteit Leiden heb ik heel veel en accuraat data in moeten voeren en leren werken met verschillende content-systemen en deadlines.

Sinds zes jaar woon ik in Brazilië. Tijdens mijn verblijf hier heb ik mij de (Braziliaans-) Portugese taal eigen gemaakt en mij verder verdiept in de Engelse taal middels mijn werk als lerares Engels bij diverse cursussen en offshore bedrijven. Verder heb ik vertaald en getolkt (Portugees-Nederlands) voor de Braziliaanse Federale Politie tijdens trainingen in Suriname.

Op het moment ben ik bezig met het opzetten van ************** (************.com), waarmee ik diverse projecten voor Europese studenten aanbiedt in Brazilië.

Bedank voor uw interesse in mijn profiel, ik kijk uit naar onze samenwerking!

Met vriendelijke groet/ Kind Regards/ Atenciosamente,

Zita *******
************/
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play