Delen
Bewaren

Jean-Paul

Hospitality manager
nog geen reviews Leidschendam-Voorburg

Over deze freelancer

Hospitality expert met 25+ jaar internationale ervaring | Strategie – Conceptontwikkeling – Operationele optimalisatie

Ik help hotels, restaurants, beachclubs en bars naar een hoger niveau te tillen. Met meer dan 25 jaar ervaring in high-end hospitality, weet ik precies wat nodig is om een concept niet alleen goed te laten draaien, maar écht te laten uitblinken.

Van strategie en merkpositionering tot teamtraining, menukaartontwikkeling en gastbeleving – ik breng visie én uitvoering. Mijn kracht ligt in het vertalen van gastvrijheidsdromen naar winstgevende realiteit.

✅ Hospitality strategie & conceptontwikkeling✅ Operationele audits & performance verbetering✅ Openingen, relaunches en pop-up concepten✅ Food & Beverage innovatie✅ Training en coaching van teams en leidinggevenden

Ik werk hands-on, resultaatgericht en altijd met oog voor detail én beleving. Ben je op zoek naar iemand die snel schakelt, meedenkt als partner en hospitality ademt?

Laten we kennismaken.


Opleiding

R
2019 — 2021
Restaurant management
AP Hogeschool Antwerpen


Werk & Ervaring

D
2023-01-06 — 2024-01-09
Director of Beverage and Food
W Amsterdam

Horeca directeur in een 5* hotel

D
2021-01-05 — 2023-03-05
Director of food and beverage
Kontiki Beach Resort

Horeca directeur in een 4*+ hotel, eindverantwoordelijk over 3 beachclubs


Certificeringen

S
2021
SDEN1

F
2019
Food and beverage managment


Portfolio

€ 75 / uur
  • Locatie Leidschendam-Voorburg
  • Categorie Management & Consulting
    Overig
  • Geverifieerd ongeverifieerd
  • Lid Sinds 08-07-2025